Har stået på i flere måneder: Roger Federer lukker ned for Wimbledon-rygter

Foto: Clive Brunskill/Getty Images for Laver Cup

Rygterne har floreret på det seneste, men nu har Roger Federer afvist, at der skulle være hold i dem.

På det seneste har der været rygter om, at tennislegenden Roger Federer skal være en del af BBC’s kommentatorhold under årets Wimbledon.

Faktisk har der været rygter om, at han ville få sin debut som kommentator senere på sommeren. Nu har han selv afvist, at det ikke kommer til at ske.

Tirsdag aften afholdte han en Q&A-session med sine fans på Twitter. Her blev han spurgt om, hvorvidt han havde planer om at arbejde som kommentator, hvilket han afviste:

Spørgsmål: “Har du planer om at være kommentator? F.eks. at slutte dig til BBC under Wimbledon?”

Svar: “Jeg har ingen planer om at kommentere i år.”

Dette betyder dog ikke, at han vil være fraværende under Wimbledon i år. AELTC-formand Ian Hewitt har nemlig afsløret, at de har planer om at hædre tennislegende ni år.

“Roger kommer på besøg som medlem. Han er meget velkommen til enhver tid,” sagde Hewitt i april ifølge TennisWorldUSA.

Det er ikke blevet afsløret, hvordan de har planer om at hædre ham. Det eneste Hewitt har afsløret er, at der er planer om at gøre det.

Sidste år afslørede Federer, at han ville vende retur til Laver Cup, efter en periode med skader. Den 15. september afslørede han, at han ville trække sig tilbage fra professionel tennis. Her forklarede han, at Laver Cup ville blive hans sidste turnering.

Hans sidste kamp på ATP-niveau, var en doublekamp med Rafael Nadal som sin holdkammerat. Her tabte de til Jack Sock og Frances Tiafoe.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024