Paris Saint-Germain interesseret i Tottenham-stjerne

Foto: Julian Finney/Getty Images

Harry Kane rygtes til Paris Saint-Germain denne sommer. De franske mestre er på jagt efter en topangriber og her står Kane øverst på listen.

Ifølge den franske avis Le Parisien drømmer Paris Saint-Germain om at skrive kontrakt med Tottenham Hotspur-angriberen Harry Kane til sommer og klubbens sportskonsulent Luís Campos har gjort ham til topprioritet i det kommende transfervindue.

Englands anfører Kane har kun et år tilbage af sin kontrakt med Tottenham. Det forventes dog, at Tottenham stadig vil kræve omkring €100 millioner (750 millioner kroner) for Harry Kane, på trods af det gode forhold mellem Nasser Al-Khelaifi og Daniel Levy. Selvom PSG ikke vil være så begrænset af finansiel fair play denne sommer, får de heller ikke nogen rabat på den engelske angriber.

Det er ikke klart, om Kane, der ofte er blevet sat i forbindelse med et skifte til Bayern München, ville være interesseret i at flytte udenlands, eller om han hellere vil blive i Premier League.

Hvis PSG mislykkes i deres forsøg på at hente Harry Kane denne sommer, som ifølge Le Parisien er klubbens prioritet, har de en lang række alternativer at falde tilbage på. Randal Kolo Muani, Victor Osimhen, Marcus Thuram og Romelu Lukaku, der i øjeblikket er udlejet til Inter Milan fra Chelsea, siges alle at være på klubbens liste over potentielle angrebsforstærkninger.

Hvis Paris Saint-Germain formår at hente Kane, kan han blive genforenet med sin tidligere træner José Mourinho, der er blevet sat i forbindelse med trænerposten på Parc des Princes af RMC Sport.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024