Harry Kanes succesfulde ‘sideforretning’ til en værdi på over 100 millioner kroner

Foto: Tottenham Hotspur FC/Tottenham Hotspur FC via Getty Images

Harry Kane har ikke blot succes på fodboldbanen. Det har han også med sin forretning udenfor banen.

Harry Kane bliver betalt godt for sine præstationer på banen, men han formår tilsyneladende også at forvalte sine penge ganske fornuftigt.

Den engelske angriber, der er den mest scorende spiller i Tottenhams historie, er en af de bedst betale spillere i Premier League.

Kane tjener angiveligt 200.000 pund (1,6 mio. kr.) om ugen, og har kontrakt med London-klubben frem til 2024. Ved siden tjener også penge som reklamesøjle for diverse brands.

Men ifølge The Sun har den 29-årige angriber også formået at forvalte sin formue fornuftigt, da han i løbet af de seneste år har skabt en anseelig ejendomsportefølje.

De mange ejendomme, der har en værdi på 13,1 millioner pund (110 millioner kroner), er ejet af hans britiske selskab ‘Edward James Investments’

“Harry er lige så klog med sine penge, som han er med sine afslutninger,” udtaler en kilde til The Sun.

“Mange fodboldspillere investerer i ejendom med blandede resultater, men Harry ved tydeligvis, hvad han laver.”

Selvom han ejer flere ejendomme, bor han ikke selv i en af dem. Derimod bor han til leje med sin familie i en luksuriøs villa, der koster 1 million pund (8,4 mio. kr.) om året.

Det er ikke ualmindeligt, at fodboldspillere investerer i ejendomme, så de kan skabe en forretning, de kan leve af, når det er tid til at stille støvlerne på hylden.

 

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024