Harry Redknapp afviser Leeds-rygter

Foto: Ross Kinnaird/Getty Images

På det seneste har der været en del rygter om det, men nu er de blevet pure afvist af Harry Redknapp selv.

Premier League-klubben Leads har på det seneste været på udkig efter en ny manager, efter at have fyret Jesse Marsch tidligere denne måned.

Torsdag kom det frem, at Redknapp angiveligt havde taget kontakt til Leeds, fordi han ville informere dem om, at han var interesseret i at tage imod jobbet.

Leeds er blevet afvist af West Brom-manager Carlos Corberan og har også haft samtaler med Rayo Vallecano-træner Andoni Iraola samt Feyenoords Arne Slot, men der er endnu ikke fundet en afløser.

Nu har Redknapp dog slået fast over for talkSPORT, at der ikke er hold i rygterne, og at han ikke vil tage imod jobbet, da det vil kollidere med Cheltenham-festivalen i marts.

“Jeg ville gøre det, men det falder sammen med Cheltenham-ugen. Jeg har et par løbere, så det kan jeg virkelig ikke give op,” sagde han.

“Jeg ved ikke, hvor det (rygtet, red.) kommer fra. Nogen ringede til mig i går, og jeg sagde: ‘Det er ikke 1. april, vel?’.”

“Det er kommet ud af den blå luft. Jeg ville gøre det, jeg ville ikke sige nej nogen steder. Men der er ingen chance for, at jeg får Leeds-jobbet.”

Hvis man som Leeds-fan havde gjort sig forhåbninger om, at Redknapp ville vende retur til klubben, ser det ud til, at man godt kan lægge det håb i graven.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024