Helmut Marko: Hamilton frustreret over Verstappen tjener mere end ham

Foto: Qian Jun/MB Media/Getty Images

Red Bull-rådgiver mener, at Lewis Hamilton er irriteret over, at han ikke længere er den bedst betalte kører i Formel 1.

Max Verstappen overtog titlen som den bedst betale Formel 1-kører, da han underskrev sin seneste kontrakt med Red Bull. Denne kontrakt holder ham på holdet frem til slutningen af 2028.

Ifølge Express har hans nye kontrakt en værdi på 50 millioner pund per sæson. Det er mere, end Hamilton nogensinde er blevet betalt for en enkelt sæson.

Da den britiske racerkører står overfor at skulle underskrive en ny kontrakt, kan han potentielt genvinde pladsen. Det kræver dog, at Mercedes også er med på denne idé.

Hamiltons nuværende kontrakt udløber efter denne sæson, men ifølge Formula1news.co.uk forventes det, at han underskriver en toårig kontraktforlængelse.

Ifølge Red Bull-rådgiver Helmut Marko er det ikke kun det faktum, at Verstappen tjener mere end ham, der irriterer Hamilton. Det handler i lige så høj grad om, at han ‘ikke længere er verdensmester’.

“Der er to ting, der virkelig irriterer Hamilton,” sagde Marko til F1 Insider.

“For det første, at han ikke længere er verdensmester og vil få svært ved at blive det igen i fremtiden.”

“Han ved, at der ikke er plads til ham hos Red Bull. Og om Ferrari sportsligt vil være bedre for ham end Mercedes, er ikke sikkert.”

“Ud over det sportslige aspekt, er Lewis alt andet end glad for, at han ikke længere er den bedst betalte kører i Formel 1. Det er Max Verstappen. I det mindste kan dette ændre sig med Ferraris hjælp.”

tirsdag 30. maj 2023

mandag 29. maj 2023