Helmut Marko melder ud om Nyck de Vries’ fremtid hos Red Bull

Foto: Peter Fox/Getty Images

Helmut Marko er kommet med en opdatering på Nyck de Vries’ fremtid hos AlphaTauri, efter han fik et gult kort.

Nyck de Vries kan være på vej til at redde sin Formel 1-karriere, efter Helmut Marko er kommet med en opdatering på hollandske kørers fremtid.

Den 28-årige hollænder har angiveligt været i farezonen for en fyring. Det skyldes, at han har haft svært ved at levere et godt indtryk hos AlphaTauri i starten af denne sæson.

Situationen eskalerede i starten af maj, hvor Marko gav ham et gult kort. I samme ombæring forklarede han, at Liam Lawson og Ayumu Iwasa potentielt kunne tage over.

Dette blev efterfulgt af rygter om, at Spaniens Grand Prix ville være sidste chance for at bevise sit værd. Men nu har Marko slået fast, at der ikke er en bestemt deadline for dette.

“Der er aldrig en deadline. Vi følger bare med og ser på præstationer,ne” sagde han til Motorsport.com

“Når vi er nødt til at reagere, så gør vi det. I øjeblikket gør vi ikke noget.”

Hvis Markos gule kort var et trick til at få De Vries lidt i gear, ser det ud til at have hjulpet. Den hollandske racerkører viste sig nemlig fra en bedre side i Monaco.

Her formåede han at slutte bedre end holdkammeraten Yuki Tsunoda for første gang. Og Marko har efter løbet udtalt, at han kunne lide, hvad han så.

“Dette var klart hans bedste weekend for AlphaTauri. Nyck var meget tættere på Yuki end før. Det er det, jeg vil se fra ham,” sagde han.

“Selvfølgelig vil vi gerne se mere. Vi tænkte, at vi ville hente nogen med en vis erfaring for at udfordre Yuki. Men det er ikke sket endnu, så det er det vigtigste.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024