Helmut Marko ser denne kører som eneste seriøse alternativ til Sergio Perez

Foto: Jure Makovec/SOPA Images/LightRocket via Getty Images

Sergio Perez kan få svært ved at holde fast i sit sæde hos Red Bull.

Max Verstappen har i denne sæson bevist, at han er flere niveauer over Sergio Perez. Derfor kan mexicaneren få svært ved at holde fast i sit sæde.

Efter sigende er Red Bull-ledelsen i færd med at overveje mulighederne for en afløser. Mexicanerne har dog kontrakt i den kommende sæson, hvorfor det ikke kan udelukkes, at han først afløses inden 2025.

Selvom der er flere dygtige kørere i feltet, ser Red Bull-rådgiver Helmut Marko kun én af dem som et seriøst alternativ. Og her peger han på Fernando Alonso.

I et interview med Sport1 fortæller Marko, at Red Bull vil respektere Perez’ kontrakt. Alligevel understreger han, at han er nødt til at forbedre sig.

“Vi gør alt, hvad vi kan for at få ham tilbage på sporet,” siger Marko.

Perez havde en skuffende weekend i Qatar, hvor han ikke lagde yderligere afstand til Lewis Hamilton. Han sidder fortsat på 2.-pladsen i den samlede stilling, men dette kan der blive lavet om på.

Der er fortsat fem løb tilbage i denne sæson, hvorfor han endnu ikke er garanteret sin 2.-plads. Kan han ikke holde fast i pladsen, kan det blive et problem for ham. Dog kan han blive svær at afløse, mener Marko.

“Vi har bare ingen alternativer. Lige nu ser jeg kun én person, der kan komme tæt på Max: Fernando Alonso,” siger Marko.

Tidligere har der været spekuleret i, at Daniel Ricciardo kunne afløse Perez. Dette ser dog ikke ud til at blive tilfældet, da han har skrevet kontrakt med AlphaTauri.

Efterfølgende har der været spekuleret i, at Red Bull overvejer at afløser Perez med Liam Lawson. Også dette virker dog tvivlsomt på nuværende tidspunkt.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024