Her er Jonas Vingegaards nye våben

Foto: Tim de Waele/Getty Images

Næste år skal Jonas Vingegaard vænne sig til at sige, at han kører for Visma-Lease a Bike. Det er dog ikke det eneste nye, han skal vænne sig til.

Det hollandske cykelhold Visma-Lease a Bike har sagt farvel til Jumbo som sponsor, hvilket betyder, at holdet skifter navn. I ni år har Jumbo været en fast del af navnet, men det bliver nu ændret.

Da de kommer til at skifte navn forud for den nye sæson, bliver der naturligvis også lavet om på både dragter, farver og mønstre. I dette tilfælde kommer det også til at betyde nye cykler.

Holdet har endnu ikke frigivet billeder af, hvordan deres nye dragter kommer til at se ud. Til gengæld er der nu blevet frigivet billeder af, hvilken cykel, som de kommer til at bruge i næste sæson.

Igen er der tale om den lækre Cervélo S5-cykel, som holdet begyndte at bruge forud for Tour de France i 2022. Selvom der er tale om den samme cykel, er der alligevel noget nyt. Den har nemlig fået en anden lakering, og derfor tager den sig også anderledes ud.

Det kan man se på en række billeder, som Robert Gesink har delt på Instagram og på appen Strava.

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram

Billederne stammer fra en træningslejr, som rytterne er på i skrivende stund, hvor de befinder sig i Calpe i Spanien. Her kan man se, at de nye cykler er blevet lakeret i gule og sorte farver, som det også var tilfældet sidste år. Denne gang har lakeringen dog fået mere ‘fart’.

I denne sæson kørte holdet på forholdsvis ensfarvede cykler, men nu har de fået mønstre på både forgaffel og overrør. Det skriver Ekstra Bladet.

På billedet kan man kun se S5-modellen, men det er ikke den eneste cykel, der bliver brugt. I bjergene er holdet også glade for at bruge R5-modellen, da den er lettere og har runde rør i stellet, fremfor de mere aerodynamiske ovale.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024