Her er Real Madrids backupplan, hvis det ikke lykkes at hente Mbappé

Foto: Aurelien Meunier/Getty Images

Hvis Real Madrid ikke kan hente Kylian Mbappé denne sommer, har de nu udset sig et alternativ i form af Dusan Vlahovic.

Real Madrid har stadig et stort ønske om at hente Kylian Mbappé. Kan det ikke lade sig gøre, vil de i stedet hente 23-årige Dusan Vlahovic i Juventus. Han har en pris på omtrent 70 millioner euro, skriver Defensa Central.

Den spanske klub siges at have en aftale om at kunne hente ham for føromtalte beløb. Deres prioritet er dog at hente Mbappé, hvorfor Juventus-angriberen bliver set som deres backupplan.

Vlahovic har været en af de bedste angribere i Serie A i de seneste sæsoner. Han blev hentet til Juventus i januar sidste år, og havde inden da tørnet ud for Fiorentina.

På det seneste er hans niveau faldet en kende, men han er stadig en eftertragtet spiller. Derfor er det ikke blot Real Madrid, der har et godt øje til ham. Det siges flere klubber i Premier League også at have.

Den serbiske stjerne har været på Madrids radar i lang tid. I sidste måned kom det frem, at klubben er blevet tilbudt at købe ham, men det er ikke blevet accepteret. De vil nemlig vente at se, om de kan hente Mbappé.

Den franske PSG-spiller er den klare prioritet for Madrid, men det kan blive vanskeligt at realisere dette. PSG er ganske vist åbne for at sælge ham, men det vil kræve et enormt beløb af købe ham fri af den franske klub.

Da Real Madrid og Juventus allerede er enige om en pris på 70 millioner euro, vil de kunne rykke hurtigt, hvis en aftale med Mbappé ikke kan opnås.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024