‘Here we go again’: Boris Becker reagerer på Holger Runes træning forud for 2024-sæsonen

Foto: Boris Becker / Getty Images

Boris Becker har reageret på, at Holger Rune er vendt tilbage til træningen forud for 2024-sæsonen.

Holger Rune har haft en blandet sæson i 2023, hvor han startede rigtig godt ud. Han spillede sig blandt andet i finalen ved to Masters 1000-turneringer, ligesom han var i kvartfinalen i både Wimbledon og French Open.

I den anden del af sæsonen begyndte det til gengæld at gå den forkerte vej. Her faldt hans niveau drastisk, og han endte i en meget dårlig stime. Da det stod værst til, havde han tabt 10 ud af sine 11 seneste kampe.

Derefter blev det besluttet, at der skulle ske noget på holdet omkring ham. Derfor sagde man farvel til Lars Christensen, som er blevet afløst af legenden Boris Becker. Og hidtil har det vist sig at være en god succes for begge parter.

Inden da havde han desuden sagt farvel til Patrick Mourtagolou, hvorfor det kun var Lars Christensen, der var tilbage, da Boris Becker kom til.

Holger Rune formåede at sikre sig en plads ved ATP FInals i Torino, selvom han var tæt på at miste den. Det var hans sidste ATP-turnering i denne sæson, hvorfor han så småt er begyndt at forberede sig til den kommende sæson.

På det sociale medie Instagram har han for nylig delt en video, der viser, at han igen er i gang med træningen. Dette har fået Boris Becker til at reagere, hvilket han har gjort ved at dele videoen med teksten: “Så går det løs igen.”

Inden det bliver tid til at slå hul på 2024-sæsonen, har Holger Rune en sidste turnering i år. Han skal nemlig en tur til London, hvor han skal spille Ultimate Tennis Showdown.

Foto: Instagram

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024