Holger Rune afslører: Derfor er Lars Christensen tilbage

Foto: Clive Brunskill/Getty Images

I de seneste måneder har der været stor tvivl om Lars Christensens situation. Han har nemlig været fraværende i Holger Runes spillerboks.

I flere måneder har journalister og medier fra hele verden forsøgt at få svar på, hvorfor danske Lars Christensen har været fraværende fra Holger Runes spillerboks.

Det er ikke længere tilfældet, da den danske træner er med i London, hvor Holger Rune tirsdag tager hul på Wimbledon.

Fredag har mor og manager Aneke Rune understreget, at det har været Holger Runes egen beslutning at tage ham med.

På et pressemøde satte Holger Rune også selv ord på, hvorfor det er Lars Christensen, der er med til Wimbledon. I de seneste måneder har han nemlig haft franske Patrick Mouratoglou ved sin side.

“Jeg synes, at Lars og jeg altid har arbejdet godt sammen. Jeg har skiftet lidt med, hvad jeg synes, der fungerede bedst for mig selv. Lige nu fungerer Lars og jeg rigtig godt sammen, synes jeg,” sagde Holger Rune, da Ekstra Bladet spurgt ind til det.

Han slog også fast, at de har haft gode træningssessioner i London. Derfor har det tilsyneladende været positivt for ham at få den danske træner med.

Lars Christensen har været en del af Holger Runes liv i mange år. Han har fungeret som træner for ham, siden han var kun seks år gammel.

Derfor har der også været spekuleret meget i, hvorfor han ikke har været at finde ved Holger Runes side. At han nu er tilbage, er dog ikke af personlige årsager, lød det fra den danske tennisstjerne.

“Personligt tænker jeg ikke så meget på at savne eller ikke at savne. Men mest hvad der kan gøre mig til en bedre tennisspiller, og hvad jeg har brug for i momentet,” sagde han.

Samtidig understregede han, at Lars Christensen har været ‘kæmpe del’ af hans karriere.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024