Holger Rune: ‘Alle spillere ved, at man ikke gør det’

Foto: Holger Rune / Getty Images

Holger Rune vandt fredag over Lorenzo Musetti, men under kampen opstod der en situation, som han ikke var tilfreds med.

Efter kampen lagde Holger Rune ikke skjul på, at det var fedt at have fundet. Alligevel var det ikke alt, som han var helt tilfreds med.

“Det er vanvittigt fedt at have slået ham, men jeg forstod ikke helt, hvad der foregik i kampen. Der var en underlig stemning på banen,” sagde han efter kampen ifølge TV 2 Sport.

Forud for kampen havde Rune udtalt, at han og Musetti var gode venner. Tilsyneladende var det dog et venskab, der blev lagt på hylden, da de fredag spillede mod hinanden i London.

I andet sæt fik Musetti mulighed for at afgøre en duel, ved at smashe bolden i jorden. Hele Runes halvdel var nemlig fri.

I stedet for at sende bolden i jorden, endte han dog med at skyde den direkte ind på Rune. Og det var den danske tennisstjerne naturligvis ikke tilfreds med.

På et pressemøde efter kampen sagde han, at det er tilladt at gøre, men at det ikke er en god idé.

Efterfølgende har han overfor TV 2 Sport forklaret, at det ikke var ham, der skabte den intense stemning. Han gjorde det også klart, at episoden med Musetti kun var til hans fordel.

“Jeg får en helt masse energi af det. Først bliver jeg selvfølgelig lidt irriteret over, at han slår den lige på mig. Han må jo godt, så der er ikke noget galt i det. Men alle spillere ved godt, at man ikke gør det,” sagde han.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024