Holger Rune: ‘Det kommer aldrig til at blive min beslutning’

Foto: Clive Brunskill/Getty Images

Holger Rune mener ikke, at det er noget, han skal svare på. Det har ellers været meget et omdiskuteret emne i tennisverdenen på det seneste.

I de seneste uger er det blevet offentliggjort, at flere store fodboldstjerner er på vej til Saudi-Arabien.

Nu tyder mere og mere på, at det ikke blot er fodbold, de har interesse i at involvere sig i. Derimod har de også et ønske om at involvere sig i tennis, hvilket de er villige til at betale stort for.

Flere medier skriver, at Saudi-Arabien skulle være meget tæt på at få en aftale i stand med både ATP og WTA. Dermed vil både kvinde- og herrespillere skulle spille en turnering i landet.

Af denne grund har det været et emne, der har været meget omtalt i forbindelse med Wimbledon, der blev skudt i gang mandag.

Her stillede Holger Rune op til et pressemøde, og heller ikke han gik fri for spørgsmål om Saudi-Arabien og deres involvering i tennis.

Den 20-årige tennisstjerne var dog hurtig til at slå fast, at han ikke ønskede at tale om det.

“Jeg ser selvfølgelig, hvad der sker, men jeg har ikke de store holdninger til det. Jeg fokuserer på, hvad jeg skal gøre på banen. Det kommer aldrig til at blive min beslutning, så jeg forholder mig ikke til det,” sagde han ifølge B.T.

“Nogle svarer, andre vil ikke. Sådan er det. Man kan ikke tvinge folk til det.”

Det har også været på tale, at Next Gen Finals kan ende med at blive spillet i Saudi-Arabien. Angivelig skulle byen Jeddah være blevet valgt til dette.

Det vides endnu ikke, hvornår der vil blive løftet for sløret for en aftale mellem Saudi-Arabien samt ATP og WTA.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024