Holger Rune: Disse spillere var mine barndomsidoler

Foto: Cameron Spencer/Getty Images

Danske Holger Rune har for nylig afsløret navnene på de idoler, han havde, da han var yngre. Bl.a. pegede han på Rafael Nadal og Roger Federer.

I et nyt interview med Gio Journal blev Holger Rune bedt om at pege på sine yndlingsspillere, da han voksede op.

Danskeren svarede her, at han oprindeligt var Rafael Nadal-fan, og at han havde plakater med den spanske stjerne på sit værelse. Han fortalte dog også, at han senere blev fan af Roger Federer og flere andre spillere.

“Først var jeg fan af Rafa. Han var nummer et dengang. Jeg havde Rafa-plakater over hele mit værelse. Så blev jeg Roger-fan, og senere var jeg fan af mange spillere,” sagde Rune.

Han forklarede også, at han senere blev fan af flere spillere, og at han blandt andet beundrer Fernando Verdascos forhånd, Alexander Zverevs baghånd, Novak Djokovics returbolde, Roger Federers bevægelser og Rafael Nadals attitude.

“For at være mere specifik er jeg fan af Verdascos forhånd, Zverevs baghånd, Novaks returslag, Rogers bevægelser, Rafas fighter-attitude osv.,” sagde Rune.

Den 19-årige stjerne blev også bedt om at pege på den bedste spiller i historien. Her fortalte han, at det er et svært spørgsmål at svare på, da alle spillere har noget særligt at byde på.

“Det spørgsmål er umuligt at besvare for mig. Siden jeg begyndte at blive fan af specifikke ting hos forskellige spillere, har hver spiller for mig noget særligt, du kan lære af og beundre,” sagde Rune.

“Ser man på antallet af sejre, er det med sikkerhed Novak, Rafa og Roger, der er rekordholderne og i den forstand de største,” tilføjede han.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024