Holger Rune favorit til at vinde en luksusbil: Der er bare et problem

Foto: Alexander Hassenstein/Getty Images for BWM

Holger Rune er favorit til at vinde den kommende ATP-turnering i München, hvor han har en del point at forsvare.

At han er favorit til at vinde turneringen, betyder også, at han er favorit til at vinder en helt ny BMW, hvilket er en del af præmien til vinderen i BMW Open, der er blevet skudt i gang.

Skulle det ske, at den unge dansker går hen og vinder igen, vil han faktisk have det samme problem, som han havde sidste år, for han har stadig ikke fået taget et kørekort, hvorfor han ikke vil kunne køre i den bil, han potentielt vinder.

“Jeg har stadig ikke fået kørekort. Det er på min liste, men det er meget tidskrævende,” har den danske stjerne udtalt til Bild.

Han har også forklaret, at den bil, som han vandt sidste år, er endt med at blive en bil, der bruges af hele familien, om end det i høj grad er hans far, der kører i den.

“Vinderbilen fra sidste år er blevet vores familiebil nu. Det er for det meste min far, der kører i den,” fortæller han.

Ikke nok med, at man får hele 640.000 kr. i præmiepenge, så følger der også en BMW i4 M50 med, som koster ca. 530.000 kr. Skal den registreres på danske plader, vil prisen dog være noget højere.

Inden han kan tilføje endnu en BMW til sin bilsamling, kræver det dog, at den danske tennisprofil vinder turneringen. I den første kamp kommer han til at stå overfor tyske Yannick Hanfmann, som han skal spille mod torsdag.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024