Holger Rune har smidt kasketten – Nu forklarer han hvorfor

Foto: Shaun Botterill/Getty Images

Holger Rune er på det seneste blevet spottet uden sin velkendte kasket. Nu fortæller han, hvorfor han har smidt den i forbindelse med ATP 1000-turneringen i Canada.

Er man fan af tennis, har man sandsynligvis lagt mærke til Holger Runes omvendte kasket. Det er nærmest blevet et varemærke for den unge danske i løbet af de seneste år.

Men nu viser det sig, at det faktisk kan være helt slut. Den danske tennisstjerne tager snart hul på ATP 1000-turneringen i Canada, og er derfor i gang med at forberede sig.

Det betyder naturligvis, at han har trænet en del i Canada i de seneste dage. I denne forbindelse er han blevet spottet uden kasket, hvilket har undret mange. Nu fortæller den 20-årige dansker selv, hvad der er årsagen til det.

“Jeg har tænkt over i noget tid at smide kasketten, fordi den forstyrrer mig lidt ved, at jeg skal rette på den hele tiden efter et point,” skriver Holger Rune i en besked til Ekstra Bladet, og fortsætter:

“Omvendt tager den sveden fra øjnene, så det er både godt og dårligt. Jeg har trænet de sidste dage uden, så jeg tester lidt.”

Derfor er det endnu ikke afgjort, om han fremadrettet skal spille med eller uden kasket på hovedet.

Det kan dog ikke udelukkes, at tennisfans fremover skal vænne sig til at se Holger Rune uden den omvendte kasket.

Om han beholder kasketten på i Canada, eller han vil forsøge sig uden, får vi svar på onsdag. Her tager den unge tennisstjerne hul på den store turnering.

Dette vil han gøre i en kamp mod enten amerikaneren Marcos Giron eller den finske profil Emil Ruusuvouri.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024