Holger Rune: ‘Hvis hun bliver ved sådan her, så…’

Foto: Antonio Borga/Eurasia Sport Images/Getty Images

Holger Rune føler sig overbevist om, at hun kan vende tilbage til sit bedste niveau, hvis hun fortsætter som nu.

Det var ikke blot tennisfans i Danmark, der sad foran skærmen, da Clara Tauson spillede i French Open fredag.

Også Holger Rune fandt lidt tid til at se kampen. Det har han afsløret på et pressemøde lørdag, efter han selv vandt overbevisende over argentinske Genaro Olivieri.

Den danske tennisstjerne sagde, at han ikke fik set hele kampen, men han nåede at få slutningen med. Derfor var han også vidne til, at Clara Tauson desværre endte med at blive slået ud af kampen.

På sit pressemøde sagde Holger Rune, at det var en tæt kamp, og antydede dermed, at det kunne være gået begge veje.

Ligeledes havde han også rosende ord at sende i retning af sin tenniskollega. Han forklarede nemlig, at han mener, at hun kan genfinde sit høje niveau. Det kræver dog, at hun fortsætter i samme stil, som hun har gjort på det seneste.

“Hun har gjort det vanvittigt godt. Hun kommer fra kvalifikationen og går så videre til tredje runde. Det kræver meget,” forklarede Rune ifølge B.T.

“Hvis Clara bliver ved sådan her, så skal hun nok komme op på sit bedste niveau igen.”

Da Holger Rune formåede at vinde over Genaro Olivieri, er han ikke ude af French Open. Derimod har han sikret sig en plads i fjerde runde, hvor han igen får en argentinsk modstander.

Efter at have vundet over amerikanske Taylor Fritz, er det nemlig Francisco Cerundolo, der har booket en billet til kampen mod Holger Rune.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024