Holger Rune hyldes af Patrick Mouratoglou efter finaleplads i Monte-Carlo

Foto: Antonio Borga/Eurasia Sport Images/Getty Images

Officielt er han ikke længere træner for Holger Rune, men det ændrer ikke på, at Patrick Mouratoglou stadig havde rosende ord til det danske talent.

Holger Rune har igen bevist, at han er en af de bedste tennisspillere i verden under dette års Monte-Carlo Masters, hvor han har sikret sig en plads i finalen.

Lørdag var Rune i aktion mod Jannik Sinner fra Italien, hvor de kæmpede om den sidste plads i finalen. Tidligere på dagen havde russiske Andrey Rublev sikret sig den første plads.

Til trods for en sløj start, fik Rune kæmpet sig til en sejr, da han vandt med cifrene 1-6, 7-5 og 7-5. Dermed er han kommet endnu et skridt tættere på at vinde sin anden Masters 1000-titel.

Efter kampen delte Patrick Mouratoglou et opslag på de sociale medier, hvor han roste den 19-årige dansker, der leverede en flot indsats, da han vandt semifinalen mod Sinner.

“Der er nogle særlige kampe i karrieren. Kampe der tæller. Hvis du formår at vinde dem, tager du et stort skridt fremad. Jeg kunne ikke være mere stolt af dig, Holger Rune,” skrev han på de sociale medier.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af THE COACH (@patrickmouratoglou)

Det var ikke blot en stor bedrift i sig selv, at den unge dansker fik en plads i finalen. Han kan også bryste sig af at være den første teenager, der har sikret sig en plads i finalen ved Monte-Carlo Masters, siden Rafael Nadal formåede at gøre det i 2006.

Ikke nok med det, så følger Rune også trop hos Nadal og teenager Carlos Alcaraz, som de seneste teenagere, der er nået til flere Masters 1000-finaler på forskellige underlag.

 

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024