Holger Rune: ‘Jeg prøvede alle metoder for at få det til at fungere’

Foto: Ibrahim Ezzat/NurPhoto via Getty Images

Holger Rune var nødt til at trække sig, men han forsøgte alt, for at få det til at fungere, inden han trak sig.

En skade tvang Holger Rune til at trække sig fra ATP 500-turneringen i Rotterdam, hvor han måtte udgå omtrent halvvejs gennem anden sæt mod hollandske Gijs Brouwer.

Hans højre håndled voldte ham store problemer, og han var nødt til at trække sig fra kampen.

Efterfølgende har Holger Runes mor, Aneke Rune, forklaret, hvad der var årsagen til, at han endte med at trække sig.

“Han skal komme sig helt over sit håndledsproblem for at kunne konkurrere – selv på højeste niveau,” sagde hun ifølge TennisWorld USA.

“Holger lægger et stort pres på det, når han skal serve eller slå en forhånd. Han havde været øm i et par dage, og under spillet gjorde det for ondt til at fortsætte med at spille,” sagde hun også.

Derudover har Rune også meldt ud, at han ikke kommer til at deltage ved ATP 250-turneringen i Marseille i Frankrig, hvilket ellers var planen.

Hans fokus er nu at komme sig hurtigst muligt, så han kan begynde at gøre sig klar til de to første Masters 1000-turneringer for i år, der bliver spillet i Indian Wells og Miami.

“Jeg bliver nødt til at se på det. Jeg skal have det tjekket igen, for det skal selvfølgelig ikke blive ved med at gøre ondt, når man er på min alder,” lød det fra Rune efter hans exit ifølge TennisWorld USA.

“Jeg har spillet mig igennem nogle smerter, men i dag gjorde det mere og mere ondt, efterhånden som kampen skred frem, og til sidst gjorde det for ondt. Jeg prøvede alle mulige metoder for at få det til at fungere.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024