Holger Rune kan gnide sig i hænderne, når han ser Boris Beckers resultater

Foto: Shaun Botterill/Getty Images

Holger Rune har ikke ligefrem spillet pragtfuld tennis på det seneste, men det kan Boris Becker måske lave om på.

Boris Becker har ikke blot en glorværdig karriere som tennisspiller bag sig. Han har også tidligere været træner for Novak Djokovic med stor succes.

Derfor er der naturligvis også gode chancer for, at han kan hjælpe Holger Rune tilbage til sit topniveau. Og set med danske briller, skal det helst gå stærkt. Gør det ikke det, kan det blive vanskeligt at kvalificere sig til sæsonfinalerne i Torino.

Holger Rune-lejren har meddelt, at Boris Becker er blevet ansat som træner for den 20-årige dansker. Derfor kommer han til at være med i boksen under de resterende turneringer i år.

Hans periode som træner for Novak Djokovic varede fra 2014 til 2016. I denne periode havde den serbiske stjerne stor succes, hvilket Boris Becker naturligvis havde en indflydelse på. Det skriver TV 2 Sport.

Når Holger Rune kigger på de resultater, som Boris Becker har været med til at skabe, kan han godt trække på smilebåndet. Blandt andet blev det til 208 sejre i 231 kampe for Novak Djokovic i denne periode. Det betyder, at han havde en sejrsprocent på 90.04%.

I samme periode formåede han også at vinde seks Grand Slam-titler, ligesom han to gange vandt sæsonfinalerne.

Det stopper dog ikke her, for han vandt nemlig også hele 14 ATP Masters 1000-turneringer. Det er store turneringer, der er et niveau under Grand Slam-turneringerne.

Ikke nok med det, så tilbragte han også 110 ud af 156 mulige uger som nummer et på verdensranglisten. Ydermere var han i tre yderligere Grand Slam-finaler, hvor han dog tabte.

Kan Boris Becker hjælpe Holger Rune med at opnå samme resultater, kan den danske stjerne naturligvis kun være tilfreds.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024