Holger Rune måtte gå til politiet

Foto: Mine Kasapoglu/Anadolu Agency via Getty Images

Som professionel tennisspiller skal man stå model til lidt af hvert. Alligevel er der tidspunkter, hvor det går for vidt.

Dette kan danske Holger Rune skriver under på, da i løbet af de seneste år har udviklet sig til at være en af tennissportens største stjerner. Dette gælder ikke blot i Danmark, men derimod verden over.

Desværre fører det ikke kun positive ting med sig. Den 20-årige dansker modtager jævnligt hadefulde beskeder og kommentarer på de sociale medier. Og to gange har de været af en sådan karakter, at de er blevet meldt til politiet.

Det afslører Holger Rune i et interview med Jyllands-Posten, hvor han fortæller, at han har modtaget flere vanvittige beskeder. I flere tilfælde har der endda været tale om trusler på hans eller familiens liv.

Selvom den unge dansker kan modstå det meste kritik, så har han en grænse. Denne grænse sætter han, når hans familie bliver truet.

“Til gengæld overskrider de min grænse, når først de bliver lidt mere konkrete og for eksempel skriver om min familie og skriver, at de vil finde mig i Danmark,” siger han i interviewet, hvor han også afslører, at han to gange er gået til politiet.

Blandt andet anmeldte han en person, der skrev til ham i 2021. Denne person var vred på tennisstjernen, og truede med at halshugge ham.

Omtrent to år senere var den gal igen. Denne gang var der tale om en person, der truede med at stikke Holger Runes familie ihjel. Personen tilføjede endda, at vedkommende vidste, at familien bor i Charlottenlund.

Truslerne blev naturligvis taget alvorligt hos politiet, der i begge tilfælde formåede at identificere personerne bag. Det viste sig, at ingen af dem var bosiddende i Danmark, hvorfor truslerne ikke blev anset som reelle.

Ydermere kommer det frem i interviewet, at han tager sin sikkerhed meget seriøst. Ifølge hans mor Aneke Rune har han nemlig fået installeret en specialfremstillet dør i sin lejlighed med armeret stål i karmene.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024