Holger Rune med ærlig sandhed om Roger Federer, Rafael Nadal og Novak Djokovic

Foto: Foto Olimpik/NurPhoto via Getty Images

Holger Rune har udtalt sig om, hvad de tre store stjerner Novak Djokovic, Roger Federer og Rafael Nadal har efterladt i sporten.

Selvom Roger Federer, Rafael Nadal og Novak Djokovic har haft stor succes i tennissporten, vil Holger Rune ikke forsøge at kopiere dem.

Federer har indstillet sin karriere, Nadal forventes at gøre det samme næste år, og Djokovic befinder sig også i sin karrieres efterår.

Hvad de tre har opnået, er stort set uopnåeligt for andre. Og Holger Rune mener da også, at det ikke kan betale sig at forsøge at kopiere dem.

“Tingene har ændret sig. Vi er anderledes end Rafa, Novak og Roger. Så at kopiere dem, vil kun føre til skuffelse, da der aldrig vil være andre som Rafa, Novak og Roger. Vi forsøger at blive den bedste version af os selv, i håb om at inspirere den nye generation. Og for at overbevise de yngre om at se tennis,” sagde han til Tennis Magazin.

“Til dette har vi brug for unge spillere på de største scener. Heldigvis er vi her nu, men vejen til toppen er stadig lang.”

Tidligere har der været tale om, at Holger Rune, Jannik Sinner og Carlos Alcaraz kan blive den nye udgave af ‘The Big 3’. Ifølge den 20-årige dansker er der dog lang vej til dette.

“At være ‘The Big 3’ betyder, at man har vundet 20-25 Grand Slam-titler. Det er lidt tidligt at begynde at tale om Big 3, før vi overhovedet vinder almindelige Grand Slams. Men det er bestemt et kompliment, at folk siger det, og det er rart,” sagde han til First Sportz.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024