Holger Rune med godt nyt: ‘Jeg er klar’

Foto: Antonietta Baldassarre/Insidefoto/LightRocket via Getty Images

Holger Rune har på det seneste været plaget af mindre skavanker, men forud for Masters 1000-turneringen i Rom melder han sig klar.

20-årige Holger Rune kæmpede i en periode med mindre skavanker i en periode, hvor han tilmed havde en tætpakket kalender.

Nu har han haft mulighed for at restituere forud for Masters 1000-turneringen i Rom. Til ATP’s hjemmeside fortæller han, at han har trænet godt den seneste uges tid.

Her fortæller han også, at det har været rart at holde en pause. Selvom han havde plads til at slappe af, valgte han at holde fri i blot tre dage.

“Det har faktisk været meget rart med lidt pause. Jeg har haft travlt, men det har været godt. Jeg havde tre dage fri, hvor jeg slappede helt af og fik styr på kroppen,” fortæller han til ATP’s hjemmeside.

“Så begyndte jeg at træne torsdag i sidste uge og kom hertil mandag. Jeg føler mig godt tilpas fysisk. Jeg er kommet mig efter de mange kampe og er klar,” siger Rune.

På grund af sin seedning, var Rune ikke i aktion i første runde. Derimod træder han først ind i turneringen i anden runde, hvor han møder 18-årige Arthur Fils. Den unge franskmand er i skrivende stund nummer 119 i verden.

Til ATP understreger den unge dansker også om vigtigheden af at kæmpe til det sidste. Det begrunder han med, at der er mange dygtige spillere på touren, hvorfor et højt niveau er påkrævet for at vinde.

Holger Rune spiller sin første kamp fredag eftermiddag dansk tid. Den er på nuværende tidspunkt skemalagt til kl. 15.30. Dette kan dog ændre sig, hvis de øvrige kampe trækker ud.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024