Holger Rune med kæk kommentar til fans: ‘Gutter, det virkede ikke’

Foto: Alex Pantling/Getty Images

Holger Rune vandt søndag over italienske Fabio Fognini, hvor hovedparten af tilskuerne heppede på Runes modstander.

Søndag sikrede Holger Rune sig en vigtig sejr over Fabio Fognini i Rome Masters. Allerede da han trådte ind på banen, stod det dog klart, at han ikke ville have publikum på sin side.

Da han var på vej ind på banen, blev han mødt af piften og buhråb fra en del af tilskuerne. Dette varede ved gennem det meste af kampen, men Rune lod sig ikke gå på af det.

Efter kampen besluttede han sig for at sende en lille hilsen til disse fans. Han slog nemlig fast, at deres forsøg på at forstyrre ham, ikke havde fungeret.

“Der var faktisk et par gutter, der forsøgte at få mig til at miste fokus bag ved mig. Men gutter; det virkede ikke. Jeg blev i zonen,” sagde han efter kampen.

“Selvfølgelig var der støtte til ham under kampen, da det blev tæt i første sæt. Og de begyndte at blive vilde, som jeg sagde inden kampen startede.”

“Men jeg spillede godt. Jeg holdt fokus, og det er alt, der tæller,” rundede han af.

Forud for kampen mod Fognini, forklarede Rune, at han forberedte sig på en ‘vild atmosfære’ under kampen.

“Det bliver helt sikkert vildt. Men det er fantastisk, da det er, hvad tennis handler om. Du kan allerede høre fodboldkampen nu, og det er fantastisk. Det er sjovt. Det tager tennis til et andet niveau, og det gør mig spændt,” sagde han.

Senere tirsdag møder Rune australske Alexei Popyrin, der ligger nummer 77 i verden. Vinder han denne kamp, står han til at skulle møde serbiske Novak Djokovic i sin næste kamp.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024