Holger Rune med kontroversiel opførsel: Fik tilskuerne til at gå amok

Foto: Jose Manuel Alvarez/Quality Sport Images/Getty Images

Holger Rune fik tilskuerne i Madrid til at gå amok, men det betyder ikke, at de var positivt stemt overfor ham – tværtimod.

Det var ikke uden grund, at Holger Rune fik vendt stort set enhver tilskuer i Madrid mod sig, da han søndag aften spillede mod spanske Alejandro Davidovich Fokina.

Årsagen til dette er, at en kontroversiel hawkeye-dom fik den spanske spillere til at diskutere med dommeren.

Fokina var overbevist om, at Runes andenserv var ude, hvilket fik ham til at kalde en challenge. Systemet viste, at bolden var inde, men Fokina var overbevist om, at det var det forkerte mærke, der blev målt efter.

Det var i denne forbindelse, at den danske tennisstjerne besluttede sig for at gøre noget kontroversielt, som mange sandsynligvis kommer til at snakke om i længe.

Imens Fokina diskuterede med dommeren, besluttede Rune at fjerne mærket. Det blev der ikke taget godt imod i Madrid, hvor tilskuerne blev rasende. Derfor medførte det buhråb rettet mod den unge dansker.

Efterfølgende har det affødt en del reaktioner på de sociale medier, hvor han er blevet kritiseret. Desuden udtalte Fokina efter kampen, at han mente, at det var Runes egen skyld, at publikum vendte sig mod ham.

Til trods for, at det ikke fik nogen indflydelse på dommen, har det næppe haft positiv indflydelse på Runes omdømme blandt tennisfans.

Blandt andet har han fået hårde ord hos Yahoo Sport, der har udgivet en artikel med titlen ‘Holger Rune fanget i frastødende drama ved Madrid Open: Ingen klasse’.

“Holger Rune vakte endnu en gang publikums vrede under bizarre scener ved Madrid Open, hvor den 20-åriges temperament kogte over under et skænderi midt i kampen,” skriver mediet.

Hertil blev han også mødt af buhråb og chikane, hvilket flere gange forstyrrede hans serv. Derfor har enkelte personer også taget ham i forsvar på de sociale medier.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024