Holger Rune med kryptisk svar omkring Boris Becker

Foto: Luke Walker/Getty Images for LTA

Holger Rune er i den seneste uge blevet trænet af Boris Becker, men giver nu et kryptisk svar om den tyske legende.

For nylig delte Holger Rune et billede på de sociale medier, som fik en del opmærksomhed blandt tennisfans og i medierne.

På billedet ser man den danske tennisstjerne stå sammen med legenden Boris Becker. Han har nemlig hjulpet den 20-årige Holger Rune med træningen i Monaco i sidste år. Det skyldes, at Lars Christensen var et smut hjemme i Danmark.

I et interview med B.T. fortæller Holger Rune, at Boris Becker faktisk har fulgt ham i en del år. Derfor har der også tidligere været dialog mellem dem, hvor sidstnævnte har delt ud af sine erfaringer.

Og Boris Becker har bestemt god erfaring med at være på toppen som ung spiller. I en alder af kun 17 år blev han nemlig vinder af Wimbledon.

Holger Runes mor og manager, Aneke Rune, fortæller, at de mødes i ny og næ. Det er dog første gang, at de har haft den tyske legende med på træningsbanen.

Hun er dog ikke meget for at fortælle om, hvorvidt Boris Becker bliver en mere fast del af holdet. Ganske vist udelukker hun ikke, at det kan ske, men vil samtidig heller ikke tale for meget om det.

“Det er absolut en mulighed. Men det må tiden vise. Vi har en fin dialog,” siger hun til B.T.

Hos Holger Rune er der heller ikke meget information at hente om, hvorvidt der er fremtidige planer med Boris Becker.

“Lad os se,” svarer den unge dansker på spørgsmålet.

I denne uge skal Holger Rune forsøge at forsvare sin Nordic Open-titel fra sidste år. Formår han at vinde turneringen i Stockholm, tager han et stort skridt mod deltagelsen i ATP Finals.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Holger Vitus Nødskov Rune (@holgerrune)

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024