Holger Rune om dommerens beslutning: Ufatteligt

Foto: Alexander Hassenstein/Getty Images for BWM

Holger Rune var ikke tilfreds med dommeren, da han spillede finale i BMW Open i München.

I slutningen af tredje sæt i finalen i BMW Open, vrikkede danske Holger Rune om på sin ankel, hvorfor han måtte humpe ud til sin bænk i store smerter.

Her bad han dommeren om en ‘medical timeout’, men det blev han nægtet, da han allerede var blevet tildelt en i tredje sæt.

Det 19-årige talent gjorde det klart for dommeren, at han mente, at det var uforsvarligt, at det blev krævet, at han skulle spille videre med en potentiel skade.

Han sagde blandt andet, at det var dommeren, der ville være ansvarlig, hvis han endte med at pådrage sig en større skade, inden han gik tilbage på banen.

“Så du ønsker, at jeg skal spille med en forstuvet ankel? Okay. Så tager jeg mine sokker på igen, og så er du ansvarlig for min skade. Godt arbejde. Godt arbejde,” sagde han til dommeren.

Efter kampen udtalte han sig også om situationen, som han var overrasket over, da han ikke mente, at det var den rette beslutning af dommeren.

“Jeg var ærligt talt overrasket. Det var en ufattelig beslutning. Hvis nogen vrider om på anklen, skal den behandles med tape – ellers hæver den,” sagde Rune efter kampen ifølge Bild.

I finalen mødte han Botic van de Zandschulp, som flere gange var tæt på at vinde, da han havde matchbold ved stillingen 2-5 i tredje sæt, men Rune nægtede at give op.

Den danske stjerne fik kæmpet sig tilbage i kampen, og rundede flot af med at vinde en dramatisk tiebreak i tredje sæt.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024