Holger Rune om Novak Djokovic: Giver ny generation en forsmag på den virkelige verden

Foto: Antonio Borga/Eurasia Sport Images/Getty Images

Den danske stjerne har et positivt syn på Novak Djokovic, selvom han flere gange har været en stopklods for ham.

Holger Rune er glad for, at Novak Djokovic endnu ikke har trukket sig tilbage fra professionel tennis. Den unge dansker mener, at det er ‘meget nyttigt’ for den yngre generation af spillere’, at Djokovic stadig spiller. Han mener nemlig, at det giver dem en smag på ‘den virkelige verden’.

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at Djokovic har været dominerende i denne sæson. Han vandt ikke blot tre ud af fire Grand Slam-turneringer, men også ATP Finals i Torino. Ikke nok med det, så sluttede han også året som nummer et på verdensranglisten.

I løbet af hele denne sæson blev det kun til syv nederlag for den serbiske stjerne. Et af disse blev han tildelt af Rune, der besejrede ham i Rom.

Selvom Djokovic kan gøre det svært for Alcaraz, Sinner og Rune at vinde de store turneringer, ser danskeren ikke negativt på hans tilstedeværelse. Derimod mener han, at det faktisk er en klar fordel.

Det fortæller den 20-årige dansker i podcasten ‘Advantage Connors’, der drives af tennislegenden Jimmy Connors og hans søn.

“Jeg kan faktisk godt lide, at Novak stadig er her. Vi unge spillere kan virkelig se, hvad den virkelige verden er på en måde… Hvad ‘the real deal’ er, du ved,” lyder det fra Rune.

“Hvis du aldrig oplever Roger (Federer, red.), Rafa (Nadal, red.) eller Novak, tror jeg, at du går glip af noget. Jeg synes, at Novak har en ekstremt høj standard, og jeg tror, at det er meget nyttigt for os at se det så tæt på.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024