Holger Rune: ‘Roger Federer ødelagde ketsjere, men han var ikke en bad boy’

Foto: Mine Kasapoglu/Anadolu Agency via Getty Images

Holger Rune mener ikke selv, at han er en ‘bad boy’, som han ellers er blevet stemplet som.

Holger Rune har for nylig givet et interview til avisen El Pais, som har overrasket hans fans en smule. Det skriver mediet TennisWorldUSA.

I dette interview taler han blandt andet om ‘The Big Three’, rivaliseringen med Jannik Sinner og Carlos Alcaraz, samt det faktum, at han bliver opfattet som en ‘bad boy’.

Her har han gjort det klart, at han ikke betragter sig selv om en bad boy. Desuden udtaler han, at Roger Federer flere gange i løbet af sin karriere ødelagde sine ketsjere, uden at blive stemplet som en bad boy.

“Jeg betragter ikke mig selv om en bad boy eller noget i den stil. Jeg kan lide at spille tennis, og vil skabe mig en karriere. Roger Federer smadrede også sine ketsjere, da han var ung, og det blev der ikke set negativt på,” siger den 20-årige stjerne.

“Både han og Rafa (Rafael Nadal, red.) er de perfekte karakterer, fordi de viser følelser og kæmper som sindssyge. Han er beundringsværdig.”

“Som barn brugte jeg timer på at se kampe. Jeg var en af dem, der tog hen til udendørsbanerne for at se tilfældige kampe. Jeg brænder for denne sport. Jeg tror, at den passion, jeg føler, er det, der karakteriserer mig mest.”

Derudover udtaler han sig også om spanske Carlos Alcaraz, som bliver set som en af Holger Runes store rivaler.

“Rivaliseringen vi havde som junior, var fantastisk. Vi pressede os selv til at udforske vores grænser. Hans måde at kæmpe til det sidste på, gør vores kampe spændende,” siger han.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024