Holger Rune slår en ting fast om Novak Djokovic før French Open

Foto: Giampiero Sposito/Getty Images

Holger Rune er ikke i tvivl om, at serbiske Novak Djokovic bør betragtes som favorit til at vinde French Open.

Ganske vist har Novak Djokovic haft problemer med formen på det seneste, men det har ikke ændret Holger Runes syn på ham. Det danske tennistalent mener fortsat, at han er favorit til at løbe med titlen i French Open.

Det kan virke en anelse overraskende, da det var Rune, der sendte ham ud af Rome Masters. Her vandt han over ham i kvartfinalen med cifrene 6-2, 4-6, 6-2.

Inden turneringen i Rom, blev Djokovic sendt tidligt ud af Monte-Carlo Masters. Derudover tabte han også på overraskende vis i kvartfinalen i Banja Luka.

Men da Rafael Nadal er ude af French Open, ser Rune den serbiske stjerne som manden, man skal slå i Paris.

“Jeg tror stadig, at Novak er den største favorit til turneringen. Han er den med flest Grand Slam-titler af alle spillere. Han er den mest erfarne,” sagde han ifølge Tennis365.

“Så har vi Alcaraz. Vi har Medvedev. Vi har mange fyre. Jeg tror, at hvis jeg skal vælge en favorit, vil jeg nok vælge Novak.”

“Men det er mere åbent, da vi ikke har Rafa (Nadal, red.) i år. Medvedev har helt sikkert vist nogle gode tegn i denne grussæson, og har spillet bedre og bedre. Jeg tror bestemt, at han er en af favoritterne.”

Rune har også tidligere udtalt, at han føler sig klar til French Open, som han anser som værende den vigtigste turnering i grussæsonen.

“Paris er det primære mål for grussæsonen. Jeg synes, jeg har haft de kampe, jeg skal bruge for at være bedst muligt forberedt. Nu er det bare de sidste småting, jeg skal gøre bedre,” sagde den danske tennisstjerne.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024