Holger Rune slemt til skade: ‘Han ligner én, der har været i slåskamp’

Foto: Tim Clayton/Corbis via Getty Images

Holger Rune var en tur i gruset, da han tirsdag aften spillede sig videre til anden runde ved French Open.

Midt i en duel endte Holger Rune med at tage en tur i gruset på Roland Garros-anlægget. Heldigvis var han i stand til at fortsætte med kampen.

Dagen efter mødte han op til træning i Paris, og var en kende forslået. Ifølge hans mor, Aneke Rune, har han pådraget sig blå mærker efter sit fald.

“Han har blå mærker efter sit fald. Han er helt blå langs siden og på hoften. Og det gør da lidt ondt på ham. Mærket er så stort som et grydelåg. Han ligner én, der har været i slåskamp,” sagde hun til B.T.

Det var ikke blot hans fald, der voldte Holger Rune problemer tirsdag aften. Under kampen havde han tapet sine ankler for stramt ind, hvilket også førte til store smerter senere på aftenen.

Efter kampen måtte han en tur i isbad, for at få styr på sine ankler. Efterfølgende modtog Aneke Rune en noget chokerende besked fra sin søn. Han skrev til hende, at han ikke kunne gå.

“Han skrev en besked til mig i går aftes. ‘Jeg kan ikke gå. Mine ankler er fuldstændig fede’, skrev han. Og jeg var sådan: ‘What?’,” udtalte hun.

Hun slog dog også fast, at der ikke længere er problemer. Onsdag havde han en god træning, og han er derfor klar til torsdagens kamp.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024