Holger Runes far er ikke med: ‘Jeg savner ham’

Foto: Clive Brunskill/Getty Images

Holger Rune lægger ikke skjul på, at han savner sin far. Store dele af året rejser han rundt i verden og han ser ham derfor sjældent.

Det er svært at komme udenom, at Holger Rune er et stort familiemenneske. Det er naturligvis en af årsagerne til, at han har sin mor med det meste af året.

Af samme grund er det også svært for ham, at hans far, Anders Nødskov, ikke er med. Ham må han undvære det meste af tiden, da han for det meste befinder sig i Danmark.

Da Holger Rune for nylig talte med Ekstra Bladet, slog han derfor også fast, at han savner sin far.

Der har været anledninger, hvor han har haft sin far med sig. Blandt andet var han med i Paris, da Holger Rune sidste år vandt Paris Masters. Han var også til stede, da han stod i finalen i Rolex Monte-Carlo Masters tidligere i år.

Det ændrer dog ikke på, at det er sjældent, at han er med på tilskuerrækkerne. Selvom han savner ham, har Holger Rune dog forståelse for, at det ikke altid kan lade sig gøre.

“Jeg synes, så vidt muligt det er fedt at kunne have hele sin familie til at være der under kampene. Men det er svært, ikke? For man har jo ikke så meget tid til at gå ud og spise en middag efter,” sagde han til EB.

Han forklarede også, at hans daglige plan indeholder andet, end blot træning og kamp. Han skal også gøre tid til bl.a. udstrækning og behandling.

“Der er en helt masse ting. Så det er svært at få det til at fungere, siger den unge dansker,” sagde han.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024