Holger Runes kæreste får skylden

Foto: Tim Clayton/Corbis via Getty Images

Holger Runes kæreste, italienske Caroline Donzella, har fået skylden for det.

Efter lang tids spekulation, afslørede Holger Rune i sidste måned, at han 27-årige Caroline Donzella danner par. Hun er fra Italien, men bor til dagligt i Monaco, hvor også Holger Rune residerer.

Hun har ved flere lejligheder være at finde i hans boks, når han har spillet kamp. I starten blev deres forhold dog afvist, og blev blot beskrevet som et venskab.

Efter de officielt stod frem som kæreste, har problemerne været massive for Holger Rune. Den 20-årige dansker er nemlig endt i en spillemæssig krise.

På det seneste har han kun vundet en ud af ti kampe, hvilket har skabt stor spekulation om, hvorfor tingene ikke fungere.

Dette har ifølge norske Dagbladet fået tidligere tennisspiller Michael Mortensen til at pege på én konkret ting. Han mener nemlig, at det nye forhold til Caroline Donzella har haft negativ indflydelse på hans sportslige præstationer.

“Det har stor betydning. Det er hans første kærlighed, og det betyder rigtig meget. Så er det svært bare at koncentrere sig om at spille tennis,” siger han til Ekstra Bladet.

Det betyder naturligvis, at Holger Rune ikke kan have det samme fokus på sin tennis. Og Ifølge Mortensen er det meget tydeligt at se på hans spil.

“Der sker nogle ting uden for banen, som gør, at han ikke er fokuseret på den opgave, han skal udføre. Det kan han umuligt have været, da han taber så stort, som han gjorde i fredags,” fortsætter han.

Her henviser han til kampen mod amerikaneren Brandon Nakashima i Masters 1000-turneringen i Shanghai. Det endte med et pinligt nederlag på 6-0, 6-2 i en kamp, han med lethed burde have vundet.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024