Holger Runes største konkurrent til finalen lider overraskende nederlag

Foto: Sebastian Widmann/Getty Images for BMW

Holger Rune kan glæde sig over, at hans vej til finalen i BMW Open i München er blevet en smule lettere.

Torsdag spillede danske Holger Rune sin første kamp i BMW Open i München, hvor han på sikker vis vandt over Yannick Hanfmann.

Derfor kan han glæde sig over, at han er videre til næste runde. Det er dog ikke alt, hvad han kan glæde sig over, for hans vej til finalen er nemlig blevet en smule lettere.

Dette skyldes, at den tredjeseedede Alexander Zverev er blevet sendt ud af turneringen, da han tabte til Christopher O’Connell, som ligger nr. 82 på verdensranglisten.

For Rune er det positivt nyt, da det betyder, at han ikke kommer til at stå overfor Zverev i en potentiel semifinale.

Torsdag tørner han sammen med Cristian Garin, der torsdag vandt over Lorenzo Sonego, og kampen mod chilenske Garin, der ligger nr. 86 i verden, kan blive svær.

Den chilenske profil har vist god form i år, og er en dygtig spiller på grus. Derfor er det helt afgjort ikke en spiller, der bør undervurderes, lyder det fra TV 2 Sports tennisredaktør Henrik Jensen.

“Men hvis Rune spiller som mod Hanfmann, lover det godt, for Rune så skarp ud og er også favorit til opgøret,” siger han også.

Til trods for, at det er blevet lettere for den 19-årige stjerne at forsvare sin titel fra sidste år, betyder det dog slet ikke, at det er blevet direkte nemt for ham.

I den anden halvdel af turneringen er der nemlig stadig flere gode spillere tilbage. Blandt andet er der en god chance for, at han kommer til at møde amerikanske Taylor Fritz i en potentiel finale. Fritz ligger i skrivende stund nr. 10 i verden.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024