Hubert Hurkacz sender undskyldning til Federer efter sejr i Shanghai-finalen

Foto: Shutterstock

Tennisstjernen Hubert Hurkacz har sendt en undskyldning til legenden Roger Federer.

Det kan være svært at huske alt og alle, når man lige har vundet en Masters 1000-finale. Det kan polske Hubert Hurkacz skrive under på, efter at have vundet finalen ved Shanghai Masters.

Her stod han overfor russiske Andrey Rublev, der gav ham kamp til stregen. I sidste ende havde Rublev dog ikke, hvad der skulle til. Derfor kunne Hurkacz løbe med sejren i finalen med cifrene 6-3, 3-6 og 7-6 (8).

Efter at have vundet en finale, er det kutyme, at man som tennisspiller holder en kort tale. Denne tale kan man naturligvis bruge til at vise sin påskønnelse for dem, der har været med på sidelinjen.

Netop dette sørgede Hurkacz også for at gøre, efter at have sikret sig sejren over Rublev. Her gjorde han det klart, at han var meget taknemmelig for dem, der havde støttet ham hele vejen til finalen i Shanghai.

Men da den polske tennisstjernede nåede ned i sit omklædningsrum, kom han i tanke om, at han havde glemt noget. Eller rettere sagt: nogen. Han havde nemlig helt glemt at anerkende Roger Federer, som også var til stede under kampen.

Derfor besluttede han sig for at sende en undskyldning til Federer, da han udtalte sig på et senere pressemøde.

“I min tale prøvede jeg ligesom at takke alle. Jeg glemte at nævne Roger. Tak fordi du kom. Og ja, undskyld det. Forhåbentlig vil han ikke tage det personligt,” sagde Hurkacz efter finalen ifølge TennisWorldUSA.

Sejren i Shanghai gav Hurkacz en stor mængde point, og han er hoppet seks pladser frem på ATP-verdensranglisten. Her befinder han sig i skrivende stund på en 11.-plads med 510 point op til Taylor Fritz.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024