Hülkenberg om Kevin Magnussen: ‘Er det et trick-spørgsmål?’

Foto: Qian Jun/MB Media/Getty Images

Nico Hülkenberg er blevet holdkammerater med Kevin Magnussen, og det er gået bedre, end mange havde forventet.

Det kom som en stor overraskelse for mange, da det blev afsløret, at Haas havde besluttet at hente Nico Hülkenberg som Mick Schumachers afløser.

Det skyldes, at de i forvejen havde danske Kevin Magnussen i folden, og han har tidligere haft et nærmest ikonisk sammenstød med Hülkenberg.

Af denne grund var der også stor tvivl om, hvordan holdånden skulle ende med at spire blandt de to racerkørere. Efter seks løb i denne sæson, har det vist sig at være gået bedre, end de fleste havde antaget.

Og da Ekstra Bladet mødte Hülkenberg i Barcelona forud for Spaniens Grand Prix, spurgte de om hans holdning til en holdkammerats vigtigste kvaliteter.

Til dette svarede han først: “Er det et trick-spørgsmål?”

Herefter forklarede han, at man i motorsport altid har holdkammerater. Derfor er det også naturligt for ham. Alligevel adskiller motorsport sig fra andre sportsgrene, da du rent faktisk ønsker at vinde over din holdkammerat.

“Forholdet er altid, at du vil slå ham. Nogle gange kan du lide ham, og man kommer overens. Jeg har også prøvet ikke at kunne lide en teamkammerat, og så går det mindre godt,” sagde han.

Hülkenberg udtalte også, at man ønsker en holdkammerat, der er dygtig nok til at udfordre dig. Omvendt er det ikke positivt, hvis han klarer sig meget bedre end dig.

I sidste ende ser han det dog som en fordel at have en god holdkammerat. Dermed kan der intern i holdet skabes pres på de to kørere, som også kan lære fra hinanden.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024