Far til Holger Rune: Hvem er Anders Nødskov og hvad laver han?

Foto: Hvem er Holger Rune far, Anders Nødskov / Getty Images

Trods sin unge alder er Holger Rune en af verdens bedste tennisspillere. Den 20-årige dansker har altid sin mor med til de mange turneringer, men hans far er sjældent på tilskuerrækkerne.

Her kan du læse alt om Holger Runes far, Anders Nødskov.

Holger Rune har altid sin familien med på tur, når han spiller tennis på de helt store baner rundt omkring i hele verden.

Tenniskometens mor og manager, Aneke Rune, er altid at finde i hans boks. Det hænder også at storesøster Alma Rune, er at finde på tilskuerrækkerne.

Læs også: ‘Doven og lidt tyk’: Alma Rune taler ud om sin lillebror

Alma Rune har tidligere været model, men er nu blevet ansat i hendes mors firma, hvor hun vil få en endnu større rolle i hendes brors karriere.

Men det sidste familiemedlem, Holger Runes far, Anders Nødskov, viser stort set aldrig sit ansigt, når sønnen spiller tennis. Han udtaler sig også meget sjældent i medierne for den sags skyld.

Hvem er Holger Rune far?

Holger Runes far hedder Anders Nødskov og gift med Aneke Rune. De bor i Charlottenlund og har børnene Alma og Holger sammen.

Anders Nødskov er selvstændig erhvervsdrivende og ejer flere virksomheder, som Scandinavian Ship Support og YachtZap ApS via holdingselskabet Nødskov Holding ApS.

Den professionelle tennisorganisation, ATP, har været på besøg hos familien i Charlottenlund og her fortæller Holgers far om sønnens barndom.

Læs også: Hvem er det? Nyt ansigt i Holger Runes boks

Anders fortæller blandt andet om hvordan hele familien hurtigt kunne se Holgers helt særlige talent i en alder af blot tre år gammel.

Se hele interviewet med familie, hvor Anders Nødskov også fremtræder i flere minutter:

 

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024