Hvem er Isabel Haugseng Johansen? Alt om Erling Haalands kæreste

Foto: Erling Haaland og hans kæreste Isabel Haugseng Johansen / Gettyimages

Isabel Haugseng Johansen har været kæreste med Erling Haaland siden han spillede hos Borussia Dortmund, men hvad ved vi om hende?

Ligesom spilleren selv er Erling Haalands privatliv et mysterium, der for det meste er skjult for offentligheden og der er meget lidt information om hans kærlighedsliv.

Gennem størstedelen af hans karriere har der ikke været oplysninger, der antyder, at Manchester City-angriberen har været i et forhold.

Dette ændrede sig dog i november 2022, da Haaland blev set sammen med Isabel Haugseng Johansen på ferie i Marbella og det blev bekræftet, at de to er i et forhold.

Hvem er Isabel Haugseng Johansen?

Navn: Isabel Haugseng Johansen

Fødselsdato: 15. juli 2004

Fødested: Bryne, Norge

Beskæftigelse: Fodboldspiller

Ligesom sin partner er Haugsung Johansen fodboldspiller og spiller i øjeblikket for seniorholdet hos den norske klub Bryne Fotballklubb. Dette er også grunden til, at man ikke ofte ser hende sammen med Haaland.

Hun er født og opvokset i den lille by Bryne i Norge, hvor hendes nuværende klub også er baseret. Selvom regionen kun har en befolkning på 12,465, siges den at være i hurtig vækst.

Der er ikke meget andet kendt om Manchester City-spillerens kæreste, da de begge værner om deres privatliv.

Hvordan mødte Isabel Haugseng Johansen Erling Haaland?

De to mødte hinanden i Brynes ungdomsakademi og har kendt hinanden lige siden.

Ifølge The Sun har Haaland og Haugseng Johansen været venner med hinanden i mere end et årti, men begyndte at date hinanden, da Premier League-stjernen spillede for Borussia Dortmund.

Der var ingen reel bekendtgørelse af forholdet fra nogen af dem, men siden sidste år blev det klart, at de dater hinanden.

“Det ser ud til at være ret seriøst. Isabel har rejst til Tyskland og England for at se Erling, og nu har hun været med ham på ferie”, fortalte en kilde til The Sun.

Haaland og Haugseng Johansen er blevet set sammen oftere, siden førstnævnte flyttede til Manchester City sidste år.

Parret er ofte blevet fotograferet af paparazzier, og kameraer fangede for nylig parret dele et intimt øjeblik efter City vandt Champions League-finalen i 2023.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af UEFA Champions League (@championsleague)

Hvad bringer fremtiden for Haugseng Johansen og Haaland?

Forholdet er tydeligvis det mest seriøse, Haaland har haft i sin fodboldkarriere, da han ikke tidligere er blevet set sammen med nogen andre. I modsætning til de få gange Manchester City-angriberen er blevet set sammen med sin nuværende partner.

Haugseng Johansen ser også ud til at være tæt på Haalands familie, sandsynligvis fordi hun har kendt dem siden deres unge dage i Bryne. Hun er også blevet set på tribunen sammen med dem under Manchester Citys kampe.

I betragtning af, hvor længe de to har kendt hinanden, og hvordan Haungseng Johansen synes at passe godt ind i Haalands familie, er det sandsynligt, at deres forhold vil udvikle sig yderligere i fremtiden.

 

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024