Ikke noget kørekort til dig: Formel 1-stjerne dumpede sin første køreprøve

Foto: Dan Istitene/Getty Images

Formel 1-stjernen var rasende, da han dumpede sin køreprøve, hvorfor han endte med at konfrontere den køreprøvesagkyndige.

Mercedes-stjernen George Russell er en af de bedste unge kørere i Formel 1, men der var en tid, hvor han lod sin selvtillid løbe af med sig.

Den i dag 25-årige racerkører begyndte at køre gokart i en alder af fem år, hvorfor han var erfaren bag et rat, da han skulle op til sin første køreprøve.

Nu har hans far, Steve, afsløret, at hans evner på banen gjorde, at han selv troede, at det ville være let for ham at bestå køreprøven.

Det viste sig dog, at det ikke var helt så let, som han havde regnet med, og han endte derfor med at dumpe sin første køreprøve.

Det var Russell slet ikke tilfreds med, da han naturligvis var overbevist om, at han havde evnerne til at køre bil. Derfor besluttede han sig for at konfrontere den køreprøvesagkyndige, der havde dumpet ham.

“Der var kun én lejlighed, hvor George ikke gav den fulde indsats, og det skabte en del problemer,” sagde hans far, da han delte historien med The Times.

“Han dumpede sin første køreprøve som 17-årig, fordi han mente, at det var godt nok at være en god kører på banen. Han kom hjem og var rasende over, at den køreprøvesagkyndige tog fejl.”

“Vi var nødt til at tage tilbage til testcentret i King’s Lynn, så George kunne konfrontere ham. Det gik ikke godt.”
Sidenhen har den 25-årige Formel 1-stjerne dog fået sit kørekort, hvorfor han både må køre på banen og på vejene.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024