Imponerer i Holland: – Magnus Mattsson vil væk

Foto: Boer van den Boom/BSR Agency/Getty Images

Den danske midtbanespiller har for alvor slået sit navn fast i Holland, og er klar til at søge nye græsgange.

Magnus Mattsson har haft en rigtig god sæson i Holland. Det har medført, at han for alvor har formået at slå sit navn fast.

Siden sommer har han vist sig at være en af de vigtigste spillere for NEC Nijmegen. Derfor er der naturligvis også blevet lagt mærke til den 24-årige dansker, der har scoret ni mål og lagt op til yderligere fire.

Til sommer står han dog uden kontrakt, hvilket kan betyde, at han siger farvel til NEC Nijmegen. Den unge dansker har selv slået fast, at han føler sig klar til at prøve noget nyt.

Ifølge klubbens tekniske chef, Carlos Aalbers, har Mattsson ikke lagt skjul på dette. Et salg allerede i januar kan desuden ikke udelukkes, hvis det rette beløb bliver tilbudt.

“Magnus har antydet, at han efter tre år hos NEC synes, det er et godt tidspunkt at tage det næste skridt. Det er hans ret. Men det skal være et beløb, som vi ikke kan sige nej til, hvis vi vil lade nogen gå”  siger Carlos Aalbers ifølge voetbalzone.

NEC Nijmegen har sikret sig en option i hans kontrakt. Det betyder, at de kan forlænge hans ophold med endnu en sæson. Hvis han skal forlade den hollandske klub til sommer, er det derfor nødvendigt at finde en klub, der vil købe ham fri.

Han blev hentet til Holland fra Silkeborg IF tilbage i 2021. Siden da er det blevet til 74 kampe med 19 mål og otte oplæg til følge. Det er dog først i denne sæson, at han for alvor har fået sit gennembrud i den hollandske klub.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024