Inter Milan kan ikke kommer af med milliondyrt flop denne sommer

Foto: Shutterstock

Det ser fortsat mere og mere usandsynligt ud, at Inter Milan kan skille sig af med angriber Joaquin Correa denne sommer.

Inter Milan har et stort ønske om at skille sig af med Joaquin Correa, men ifølge Tuttosport virker det meget usandsynligt, at det sker.

Correa har længe set ud til at være en spiller, som Serie A-klubben ville forsøge at sælge denne sommer. Det har de også forsøgt, men har ikke haft succes med det.

Den argentinske angriber blev hentet til klubben fra Lazio i sommeren 2021. Dengang var der høje forventninger til hans succes, men han har bestemt ikke imponeret i Milano-klubben.

Ganske vist har skader spillet en stor rolle i hans begrænsede succes i den italienske klub.

Ikke desto mindre har det længe ligget i kortene, at den 28-årige angriber skulle videre. Til trods for et stort ønske om dette, ser det ikke ud til at blive denne sommer.

Det skyldes, at der ikke har været nogen udvikling i denne forbindelse. Ifølge Tuttosport er der ikke gode udsigter til, at Inter kan finde en ny klub til Correa.

På det seneste har de undersøgt markedet for interesse for den argentinske angriber. Ingen af de klubber, de har henvendt sig til, har valgt at afgive et bud.

Tyrkiske Fenerbahce har vist interesse for ham, men dette har spilleren selv afvist. Ydermere har det også være på tale, at West Ham og Everton skulle have ham på radaren.

Angiveligt skulle han foretrække et skifte til en anden klub i Serie A. Dog kan et skifte til Saudi-Arabien også blive aktuelt, da holdet Al-Shabab har vist interesse for at hente ham.

Den saudiarabiske klub har dog endnu ikke givet hverken klub eller spiller et tilbud. Derfor ser det fortsat ud til, at der er en meget lille sandsynlighed for et skifte denne sommer.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024