Ishockey-legenden Peter Forsberg deler trist meddelelse

Foto: Jamie Sabau/NHLI via Getty Images

Den svenske ishockey-legende Peter Forsberg har løftet sløret for en trist meddelelse.

I 2011 trak Peter Forsberg sig tilbage fra livet som professionel ishockeyspiller. Kort tid inden hans karriere sluttede, mødte han Nicole Nordin.

De to endte med at falde for hinanden, og deres forhold udviklede sig hurtigt. De flyttede sammen og fik tre børn, lyder det fra det svenske medie Expressen.

Nu har det dog desværre vist sig, at Peter Forsberg og Nicole Nordin ikke skulle være sammen til døden dem skiller, da parret har afsløret i et opslag på Instagram, at de skal skilles.

Det er Nicole Nordin, der har delt et opslag, hvori hun skriver, at det er en beslutning, der er blevet truffet i fællesskab.

“Efter mange tanker og omhyggelige overvejelser har Peter og jeg besluttet at skilles som par,” skriver hun og slår fast, at de er enige i beslutningen.

“Vi vil fortsat være forretningspartnere og vil altid være kærlige, dedikerede forældre til vores tre børn.”

“Vi takker på forhånd for jeres støtte og forståelse og for at være opmærksomme på børnene og respektere vores families privatliv.”

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Nicole Nordin (@nicole.nordin)

Den i dag 49-årige ishockey-legende havde en glorværdig karriere, der blev afsluttet i februar 2011. Her offentliggjorde han, at han ville gå på pension få timer inden han skulle være på isen.

Da han stoppede sin karriere, havde han spillet over 700 kampe i NHL med næsten 900 point til følge, hvilket naturligvis har bidraget til at give ham status som legende.

Peter Forsberg er blevet kåret til at være blandt de 100 bedste spillere, der nogensinde har været en del af NHL.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024