Italiensk cykelstjerne stoppe karrieren

Foto: Sara Cavallini/Getty Images

Den italienske stjerne har besluttet sig for at sige stop. Derfor indstiller han nu sin karriere som professionel cykelrytter.

Sidste år meddelte Vincenzo Nibali, at han havde besluttet at indstille sin karriere som cykelrytter. Nu er det kommet frem, at hans lillebror, Antonio Nibali, også har valgt at indstille sin karriere.

Han har været professionel cykelrytter i ni år, og det har tilsyneladende været nok. Ifølge mediet La Gazetta dello Sport har han nu besluttet sig for, at det er tid til at sige farvel til professionel cykling.

Det har været begrænset med succes på den store scene for Antonio Nibali. I løbet af de ni år, hvor han har været professionel, er det kun blevet til en enkelt sejr. Det skete i 2018 under Østrig Rundt.

Han har da også primært fungeret som hjælperytter. Det har han til gengæld gjort godt for sin bror, Vincenzo Nibali. Den italienske rytter har nemlig hjulpet sin bror med at køre sig på podiet ved Giro d’Italia to gange.

I de seneste to år har Antonio Nibali været på kontrakt hos Astana. Det bliver dermed også hans sidste hold, da han nu er klar til at trække sig tilbage.

I hans seneste, som var Tour de Kyushu i Japan, kørte han sig til den 2.-plads på en af etaperne. Desuden kørte han sig også til en samlet 2.-plads.

Det er dog værd at nævne, at det ikke er et løb på WorldTour-niveau. Hans seneste løb på dette niveau, var de to endagsløb i Montreal og Québec. Her blev det heller ikke til en sejr, hvorfor han ikke har fået mulighed for at stoppe på toppen.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024