Jacob Neestrup om Christian Eriksen: ‘Jeg kender ham ikke’

Foto: Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images

Tirsdag aften skal FC København forsøge at tage point med hjem fra Old Trafford i Manchester.

Når FC København og Manchester United tørner sammen tirsdag aften, bliver det med danske spillere på begge hold. I Manchester United spiller både Rasmus Højlund og Christian Eriksen nemlig.

Sidstnævnte har været en del af international topfodbold de seneste år, selvom det blev bragt til et midlertidigt stop, da han fik hjertestop i Parken.

Anderledes forholder det sig dog for Jacob Neestrup, der først for nylig har landet et stort trænerjob. Men til gengæld er de aldersmæssigt meget tæt på hinanden.

Tirsdag aften kommer de to til at møde hinanden for første gang, når FC København skal spille mod Manchester United i Champions League.

På et pressemøde forud for den kommende kamp, fortæller Neestrup, at han ikke har nogen relation til Eriksen. Det eneste, han kan sige i denne sammenhæng er, at han har jublet ved hans scoringer for landsholdet.

“Jeg kender ham (Eriksen, red.) ikke. Jeg har jublet alle de gange, han har scoret på landsholdet. Jeg synes, han er en fed fodboldspiller, og han er en fed type,” siger han ifølge Ekstra Bladet.

“Men altså jeg kender ham ikke,” lyder det også fra den danske fodboldtræner.

Hverken Manchester United eller FC København har fået en god start på gruppespillet i Champions League. Hidtil er der endnu ingen af de to hold, der har vundet en kamp. Om det kommer til at ændre sig tirsdag aften, må tiden vise.

Det er kun 1.- og 2.-pladsen, der er sikret avancement til ottendedelsfinalerne. 3.-pladsen kan se frem til en tur i Europa League, mens gruppens 4.-plads må vinke helt farvel til europæisk fodbold i denne omgang.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024