Jake Paul afslører rekordbetaling fra boksekamp: YouTuberens karriere når nye højder

Foto: Shutterstock

YouTube-stjerne og bokser Jake Paul har afsløret, at han har tjent en enorm sum penge på sin boksekamp mod Tommy Fury.

Ganske vist har Jake Paul på de sociale medier fået stor kritik for sit valg af modstandere i bokseringen. Tidligere har han bokset mod pensionerede UFC-stjerner, herunder Nate Diaz, Tyron Woodley og Anderson Silva.

Han har dog også bevist, at han ikke er bleg for at tage imod en udfordring. Det beviste han, da han valgte at tage imod en kamp mod Tommy Fury, som er lillebror til verdensmester Tyson.

Det viste sig at være en god idé at tage imod denne kamp, selvom det endte med et nederlag. Den amerikanske YouTube-stjerne og bokser tjente nemlig fedt på kampen, der foregik i Saudi-Arabien.

Paul tabte til Fury, men formåede hurtigt at vende tilbage til den vindende side, ved at besejre Diaz. En omkamp mellem Paul og Fury er ikke udelukket i fremtiden, men først skal sidstnævnte vinde over KSI i en kamp den 14. oktober i Manchester.

I mellemtiden kan Paul tælle de mange penge, som han tjente på kampen i Saudi-Arabien. I et afsnit af podcasten ‘Full Send’, har Paul nemlig afsløret, at han tjente over 24,4 millioner pund. Det svarer til omkring 210 millioner kroner.

Kampen i Saudi-Arabien solgte ifølge Express mere end 800.000 PPV’er. Derudover var flere store stjerner at finde blandt publikum, hvilket omfattede både Cristiano Ronaldo, Mike Tyson og Deontay Wilder.

“Jeg synes timingen af alting i kampe som den, giver mest mening. Det var to ubesejrede, unge boksere, der satte det hele på spil. Hans bror er verdensmester i sværvægt,” sagde Jake i podcasten.

“Familie versus familie. Der var to kampe før det, der skulle ske. Vi lavede al den promovering, som han trak sig fra. Så der var al den indbyggede promovering. Tonsvis af legender deltog. Ronaldo var der. Så det blev bare til en massiv begivenhed.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024