Jakob Fuglsang reagerer på flot resultat

Foto: Stuart Franklin/Getty Images

Jakob Fuglsang har været inde i en lang periode med skader, men nu er han begyndt at vise gode takter igen.

Danske Jakob Fuglsang har slet ikke fået den start på sæsonen, som han håbede på at få. Midt under UAE Tour i februar, blev han tvunget til at trække sig, da han fik problemer med sine ædlere dele.

Siden da har han kæmpet for at genfinde sit høje niveau, og nu er han begyndt at vise lovende takter. Det beviste han, da han kørte sig til en 11. plads på 3. etape af Tour de Hongrie.

Siden sin skade har Fuglsang ikke haft mulighed for at teste sine ben i bjergene. Det fik han mulighed for på tredje etape af Tour de Hongrie, hvor rytterne sluttede på en stejl stigning på 2,3 kilometer med 8,6% i gennemsnit.

Efter fredagens etape gjorde den danske cykelrytter det klart, at han er godt tilfreds med, hvordan benene har det.

“Jeg følte mig ret godt tilpas i dag. Det er første gang, jeg klatrer i et løb, siden jeg kom tilbage fra en skade. Så jeg er ret tilfreds med mit resultat,” siger Fuglsang til holdets Twitter-profil ifølge Feltet.dk.

Hvis han skal gøre sig forhåbninger om at blande sig i toppen, er der fortsat lidt arbejde, der skal gøres. Efter tredje etape havde han 25 sekunder op til vinderen, Marc Hirschi.

“Jeg er nogenlunde der, hvor jeg troede, jeg ville være, og der er stadig lidt arbejde at gøre, men det var godt at være deroppe på etapen,” lyder det fra ham.

Han runder af med at sige, at han gjorde sit bedste, hvorfor han er godt tilfreds med sin præstation.

“Jeg gjorde mit bedste, så jeg må være tilfreds med min præstation. Det er endnu en chance for et godt resultat i morgen,” siger han.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024