Jan Magnussen gør comeback i prestigefyldt løb

Foto: Brian Cleary/Getty Images

Jan Magnussen, der er far til Kevin Magnussen, stiller til start ved Le Mans om lidt over en måned.

49-årige Jan Magnussen er en af de mest rutinerede racerkører i Danmark. Blandt andet kan han bryste sig af at have kørt Le Mans intet mindre end 23 gange.

Han deltog sidst i det prestigefyldte løb i 2021, men nu har han igen fået muligheden.

I år stiller han nemlig til start ved Le Mans, som han har vundet fire gange. Det fremgår af en pressemeddelelse ifølge Ekstra Bladet.

Denne gang stiller han til start i LMP2 Pro/Am-klassen, hvor han skal køre sammen med danske Anders Fjordbach og amerikanske Mark Kvamme. Holdets hovedsponsor er ParkOne.

Det var ikke planen, at han skulle have deltaget i Le Mans i år, men Magnussen er meget glad for, at han har fået muligheden for at deltage i det kendte løb.

“For mig personligt er det ekstra specielt, eftersom det bliver min 24. deltagelse i Le Mans,” siger Jan Magnussen i pressemeddelelsen.

Han afslører også, at det bliver en kamp mod tiden at blive klar til det ikoniske 24-timersløb, da de kun har fem uger til at forberede sig.

“Med kun fem uger til start har vi begrænset tid til test og forberedelse, men med et stærkt hold i ryggen kombineret med et line-up af kørere med masser af langdistanceerfaring er vi optimistiske og glæder os til at komme i gang,” lyder det.

Og det er ikke blot Magnussen selv, der glæder sig over, at han har fået muligheden for igen at deltage i løbet. Glæden har også smittet af på hans holdkammerat Andreas Fjordbach.

“Jeg ser frem til at fortsætte kampen med Jan Magnussen efter et sjovt, men bestemt også udfordrende Le Mans i 2021,” siger han.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024