Jannik Sinner slår Holger Runes overmand i finalen

Foto: Francois Nel/Getty Images

Holger Rune blev sendt ud af Open Sud de France i semifinalen, hvor han tabte til Maxime Cressy. Han mødte dog sin overmand i finalen.

Danske Holger Rune fik en god start i Open Sud de France, men semifinalen blev endestationen, da han blev sendt ud af den franske turnering af amerikaneren Maxime Cressy.

Efter en sejr i to sæt, fik Cressy derfor sikret sig en plads i finalen, hvor han mødte italienske Jannik Sinner.

Cressy kunne dog ikke finde det niveau, der skulle til, og Sinner vandt søndag derfor sin syvende titel samt første titel i denne sæson med en sejr med cifrene 7-6 (3), 6-3.

Og det må siges, at Sinner formåede at sikre sig titlen på ganske overbevisende vis, da italieneren ikke tabte et eneste set hele vejen igennem.

Hvad der kan have hævet Cressy var, at han havde en skade på sin ene finger, som var til gene for ham. Denne skade måtte han have behandling for ved stillingen 3-2 i begge sæt.

Sinner vandt de sidste tre partier, da Cressy tabte sit serveparti ved 4-3 ved at sende en forhånd ud af banen, inden han sendte bolden i nettet, da Sinner havde match point.

Forud for søndagens kamp, havde de Sinner og Cressy kun stået over for hinanden én gang før. Det skete i en Challenger Tour-kamp i Lexington i 2019, hvor Cressy vandt.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024