Jaylen Brown bliver den bedste betalte NBA-spiller i historien med ny monsterkontrakt

Foto: Wikimedia

Jaylen Brown har skrevet under på en ny kontrakt med Boston Celtics, der gør ham til den bedst betalte NBA-spiller.

Jaylen Brown har mange gode grunde til at smile for tiden. Den 26-årige NBA-stjerne har underskrevet en femårig kontraktforlængelse med Boston Celtics.

Den nye kontrakt giver ham ikke blot jobsikkerhed de kommende fem år. Den gør ham også til en meget velhavende mand, da den har en værdi af 304 millioner dollars. Det er svarende til mere end 2 milliarder kroner.

Ifølge Reuters betyder dette, at Jaylen Brown nu kan bryste sig af at være den bedst betalte spiller i hele NBA.

Han blev valgt som nummer tre i draften i 2016. I sidste sæson formåede han i gennemsnit at levere 26,6 point, 6,9 rebounds og 3,5 oplæg i hver kamp. Derfor spillede han også en stor rolle i, at Celtics nåede til finalen i Eastern Conference.

Jaylen Brown har et enkelt år tilbage af sin nuværende kontrakt, der sikrer ham 28,5 millioner dollars (191 millioner kroner) i den kommende sæson.

Der vil blive taget hul på hans forlængelse i 2024, hvor han kommer til at fordoble sin indkomst. Ifølge Reuters står han til at tjene i gennemsnit 60,8 millioner dollars (408 millioner kroner) om året med den nye kontrakt.

Dette betyder, at Jaylen Brown har fået en kontrakt, der er mere værdifuld end Nikola Jokic.

Det er dog ikke sikkert, at han kommer til at holde fast i sin nye titel som NBA’s bedst betalte spiller i længe.

Det skyldes, at hans holdkammerat i Boston Celtics, Jayson Tatum, også nærmer sig en ny kontrakt. Det kan ske allerede næste år, hvor han bliver berettiget til at få en såkaldt supermax-kontrakt.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024