‘Jeg er ikke død!’: Fyret Formel 1-boss taler ud

Foto: Shutterstock

Otmar Szafnauer er færdig som teamchef hos Alpine, da hans sidste løb i spidsen for holdet, var i Belgien.

Tidligere Alpine-boss Otmar Szafnauer hævder, at der var tårer, men ikke nødvendigvis fra ham, da han forlod Formel 1-holdet efter Belgiens Grand Prix.

Kort tid inden Belgiens Grand Prix løb af stablen, delte Alpine en overraskende nyhed. Her meddelte de, at de havde besluttet at tage afsked med Szafnauer.

I samme ombæring blev det også afsløret, at de ligeledes har besluttet at skille sig af med sportsdirektør Alan Permane.

Derfor var det ikke mange løb, som Szafnauer nåede at have i spidsen for Alpine, som han sluttede sig til forud for 2022-sæsonen.

Nu har han åbnet op om sin afsked med holdet. Her fortæller han, at han ikke helt forstår, hvorfor folk blev rørt til tårer. Han er nemlig ikke død.

“Personligt skal jeg nok klare mig,” siger han til Motorsport.com.

“Jeg er bare bekymret for de vidunderlige mænd og kvinder i Enstone og Viry, som arbejder hårdt og gør et godt stykke arbejde. Jeg håber deres fremtid er lys.”

“Jeg var lige begyndt at komme i harmoni med holdet, lære alle godt at kende, og hvordan man motiverer dem. Højvande løfter alle både, og jeg var begyndt at nå det punkt med stigende tidevand.”

“Der var mennesker, der græd og sagde farvel. Ikke så meget mig. Jeg sagde til dem: ‘Jeg er stadig i live, jeg er ikke død ikke. Jeg skal nok klare mig’.”

Der er ikke blevet meldt noget ud om, hvem der skal overtage rollen som teamchef hos Alpine.

Desuden har Szafnauer heller ikke udtalt sig om, hvad hans fremtid skal være. Det vides derfor ikke, om han vil forsøge at finde en ny rolle i Formel 1.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024